Quantcast

Guanya la loteria i mor a les tres setmanes de rebre el premi

T'imagines guanyar la Loteria? T'imagines morir només tres setmanes més tard? Ni en el pitjor dels nostres somnis. Doncs bé, això va ser precisament el que li va passar a Donald Savastano, un fuster de 52 anys, originari de Queens, New York.

Després de pagar els 10 dòlars que costava el bitllet, el seu bitllet va ser el guanyador, un total d'un milió de dòlars acumulava un premi al qual no ha pogut donar ús. "Probablement em compraré una camioneta i potser aniré de vacances", ha assenyalat quan va recollir el xec. "Escaneig la butlleta a la màquina i quan va venir em va dir que havia guanyat un milió de dòlars i em va demanar que el veiés. Estava molt content", va explicar Danielle Scott, la caixera que li va vendre la butlleta.

Davant l'absència d'una assegurança mèdica, va anar a consulta. No obstant això, les notícies no van ser les més esperançadores: patia un càncer de cervell i pulmó en fase terminal.

Únicament tres setmanes després de guanyar el premi, Savastano va morir. La seva història ha commogut les xarxes socials. Era conegut per l'obstinació que li posava a la feina, tal com va assenyalar The Independent.