Quantcast

Dvicio: "Animem a totes les persones amb discapacitat enamorades de la música a què lluitin pels seus somnis"

El grup Dvicio, que porta recollint èxits des de 2009 a Espanya, Llatinoamèrica, EUA i Tailàndia, va ser entrevistat pels locutors de 'Ràdio Roncalli' per al nou programa radiofònic que es va estrenar dilluns passat sota el nom 'Madrid Sense Límits ', de l'emissora M21 de l'Ajuntament de Madrid. "Animem a totes les persones amb discapacitat enamorades de la música a què lluitin pels seus somnis" , van indicar els integrants del grup.

Durant l'entrevista , la banda va voler compartir la seva opinió sobre la relació entre el món de la música i la discapacitat. A més de defensar la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, els integrants d'aquest grup els van animar a lluitar pels seus somnis, fos quina fos la seva situació i les seves capacitats.

"Volem dir-li a tota la gent a la qual li agradi la música que segueixi endavant, que la música dóna molta alegria als qui la toquem i també als qui l'escolten " , han indicat.

Els integrants del grup van posar en valor el treball de Fundació Joan XXIII Roncalli a conèixer de primera mà la tasca de les 700 persones que componen l'entitat.

"Ens ha encantat el pis formatiu, ja que ajuda a les persones amb discapacitat a ser més independents en el seu dia a dia. És al·lucinant com treballeu i quantes empreses col·laboren amb la fundació " , han conclòs.