Quantcast

CAS Arandina | Denuncien pintades amb insults a casa de la presumpta víctima

La família de la presumpta víctima ha denunciat diverses pintades amb insults i amenaces a la porta de casa seva. Els actes van tenir lloc a finals del passat mes.

Segons el lletrat de la víctima, Fernando García Puertas, tot va tenir lloc cap a les 5 de la tarda, quan el pare de la jove va abandonar el domicili en direcció a cercar a les seves dues filles petites. El pare al·lega que, quan va tornar, es va trobar amb tot pintat.

A les pintades, van aparèixer missatges com "puta", a més de la referència directa al nom i cognoms de la víctima, que només té 15 anys.

El cas ha dividit al poble d'Aranda. Està els que creuen als jugadors i els que creuen a l'adolescent. En la família, segons apunten des de Els Replicantes < / a>, estan molt molestos davant la manca d'anonimat i les acusacions.