Quantcast

Les patates fregides del McDonald 's, una solució contra la calvície

Un equip de científics de la Universitat de Yokohama (Japó) afirma haver trobat una relació directa entre el consum de patates fregides de l'empresa McDonald 'si el creixement del pèl .

Segons informen els experts científics, el alt nivell de dimetilpolisiloxà que utilitza la cadena nord-americana en el procés per fregir els tubercles fa que el seu consum sigui beneficiós per combatre la calvície.

segons informa 'La Vanguardia', aquesta substància serviria per produir en massa "gèrmens de fol·licle pilós" en ser barrejada amb altres components.

d'altra banda, l'article dels científics -publicat a 'Biomaterials'-, afirma que aquestes pràctiques podrien arribar a generar fins a cinc mil cinc-gèrmens de fol·licle pilós simultàniament, registres molt superiors als que actualment fa servir la indústria regenerativa capil·lar .

Junji Fukuda, professor de la Universitat de Yokohama, qualifica el mètode de < b> "sòlid i prometedor" , afegint que esperen que "millori la teràpia regenerativa del cabell humà per tractar la pèrdua de cabell, com l'alopècia androgènica" .