Quantcast

Els divuit cursos de català gratuïts aconsegueixen 253 inscrits

Un total de 253 persones s'han inscrit als divuit cursos gratuïts de català que des del 29 de gener ofereix l'àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Als nivells orals A1 i A2 s'hi han inscrit 158 persones i als nivells escrits B1 i B2 s'han registrat 95 inscripcions.

En paral·lel als cursos, s'ofereix el mètode d'autoaprenentatge, més flexible i ajustat a les necessitats de cada usuari, que aquest gener ha obtingut xifres rècord. El nou Centre d'autoaprenentatge del català, situat a l'avinguda Esteve Albert d'Escaldes-Engordany, en només vuit dies de funcionament ha assolit ja la mitjana diària de 21 persones ateses. En l'anterior ubicació a la mateixa parròquia, el centre havia obtingut una assistència d'onze persones diàries al novembre i de cinc al desembre.

D'altra banda, els dies 2 i 3 de febrer va tenir lloc la convocatòria d'hivern dels exàmens oficials de llengua catalana, a la qual hi van concórrer 211 candidats. Als nivells A1 i A2 s'hi van presentar 22 persones i als nivells B1, B2 i C1, 189. La publicació dels resultats serà el dijous 8 de març.