Quantcast

Mor Alfonso Coronel de Palma

El que va ser president del Grup COPE, i fundador de Gestiona Ràdio, moria sobtadament aquest dilluns a Madrid als 54 anys.

Llicenciat en Dret per la Universitat San Pablo-CEU i per la Universitat Complutense de Madrid, Coronel de Palma va ser president la COPE entre l'any 2006 i el 2010, anys en els crec Gestiona Ràdio en una clara aposta personal, per la informació econòmica de qualitat i independent.

al llarg de la seva carrera va ocupar càrrecs de responsabilitat en nombroses entitats com ara, President-Conseller Delegat de la cadena COPE i d'Iniciatives Radiofòniques i de Televisió; President de la Fundació Universitària San Pablo-CEU, entre d'altres.

Gestiona Ràdio, sempre ha comptat amb l'afecte i el suport d'Alfonso Coronel de Palma, per això des del Grup gestiona volem acompanyar, i compartim, el dolor de la seva família.