Quantcast

Un tigre arrenca els dos braços del seu cuidador al zoo

Un home va ser atacat avui per un dels tigres que estava alimentant en un terreny erm de Guatemala i li va arrencar els dos braços. El fet va tenir lloc en un recinte del llogaret L'Jocotillo, al municipi de la capital de Vila Canals, on l'home, identificat com Cipriano Álvarez, de 55 anys, estava alimentant als animals, almenys 13 felins, segons les autoritats. < / p>

l'home va ser atès a l'hospital de Cuilapa, però el tigre li havia arrencat els braços i pels danys en els ossos i en el teixit va ser impossible fer-li una cirurgia per reimplantárselos.

els danys en els ossos i en el teixit fan impossible realitzar-li una cirurgia per reimplantárselos

els mitjans locals assenyalen que Cipriano li va explicar als doctors que ell estava alimentant els tigres, però que va ficar massa les mans a la gàbia i un d'ells el va mossegar.

Jimmy Navarro, el director de la regional metropolitana del Consell Nacional d'Àrees Protegides (CONAP), que està a càrrec del cas, va dir que han localitzat a 13 felins en aquest recinte que són propietat d'un circ.