Quantcast

Detingut a Madrid per agredir sexualment a cinc dones al Metro

La Policia Nacional ha detingut un home, acusat d'agredir sexualment un total de cinc joves. Totes elles eren menors de 20 anys. L'agressor, a més, ha comès els abusos en menys de 48 hores, a la sortida d'Opañel, estació de Metro de Madrid.

Se l'acusa de violació i agressió sexual. Es veu que l'home les seguia des de la sortida del metro i, aprofitant la nit i la poca llum, les atacava per l'esquena, sense que poguessin fer res per reaccionar. Segons l'informe policial, les asfixiava fins tirar-les a terra, moment en el qual les agredia sexualment. A més, les amenaçava de mort si li denunciaven i els robava les seves pertinences.

La investigació de la Policia va començar quan, l'any passat, dues noies joves sense cap tipus de relació aparent entre elles van denunciar davant la Policia Nacional que quan tornaven a casa a altes hores de la matinada, l'individu les va abordar, precisament a la sortida de l'estació de metro d'Opañel. Després de recopilar informació de altres agressions en el mateix lloc, la Policia va arribar a la conclusió que l'autor de totes elles (un total de cinc) era la mateixa persona.

< a href = "http://www.cuatro.com/noticias/sociedad/Detenido-agredir-sexualmente-Metro-Opanel-Madrid_0_2511600154.html" class = "nueva_ventana"> Segons explica Cuatro, el detingut sempre utilitzava el mateix "modus operandi ": Elegia a les seves víctimes al metro i, després de sortir al carrer, les seguia durant diversos metres fins que les abordava per darrere. Segons han explicat les víctimes, de vegades les deixava sense respiració i les tirava a terra per agredir-les sexualment. A més, els agents van trobar diverses peces de roba, identificades per les víctimes, al seu domicili,