Quantcast

Natalie Portman confessa que ha patit més de cent casos d'assetjament a Hollywood

L'actriu nord-americana Natalie Portman ha revelat en una entrevista publicada a ' Porter Magazine' que ha estat víctima de innombrables casos d'assetjament i persecució per part de grans figures del món del cinema a Hollywood .

als seus 36 anys, Portman diu no haver estat conscient dels abusos fins que es va iniciar el moviment #MeToo. "Vaig pensar que no havia patit assetjament i de sobte em vaig adonar que tenia 100 històries" , afirma.

Segons detalla, arriba viatjar amb el productor d'algunes de les seves pel·lícules en un avió que tan sols tenia un llit. No obstant això, "no va passar res " en aquella ocasió, ja que el seu company l'respectar i va fer cas quan va dir que no estava còmoda tot i que la seva intenció era "inacceptable i manipuladora" .

#NataliePortman a la portada de @NETAPORTER & # 10084; & # 65039; & # 128.525; pic.twitter.com/I7YtF3C8lK

& mdash; Cinemark Xile (@CinemarkChile) 5 febrer 2018

"Durant aquests anys no s'ha escoltat molta gent que parlava sobre aquests casos ", diu Portman incidint en la major marginació de les actrius de color. Ella, a més, ha confessat que es va sentir excessivament incòmoda en múltiples moments .

Va ??rebre mails de fans obsessius amb tan sols 13 anys, les cròniques de les seves primeres pel·lícules parlaven de com li havia crescut el pit i la ràdio de la seva ciutat va realitzar un compte enrere fins al dia en què es convertís en major d'edat.