Quantcast

'OT 2017' confirma quatre noves dates per a la seva gira: Las Palmas, Tenerife, La Corunya i València

L'organització d'Operación Triunfo ha anunciat durant la gala final quatre noves dates per a la segona part del tour, que s'iniciarà un cop passi el festival d'Eurovisió . < / p>

Roberto Leal, presentador del concurs, ha estat l'encarregat de confrirmar les noves dates de la gira, que recorrerà tot Espanya durant l'estiu. Les dates anunciades en la nit d'aquest dimarts van ser:

29 DE MAIG – LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA
30 DE MAIG – TENERIFE
8 DE JUNY – La Corunya < br /> 15 dE JUNY – VALÈNCIA

A més, Leal ha confirmat que pròximament es concretaran la data i el recinte dels concerts de Màlaga, Pamplona i Santander . Més enllà d'aquestes dates i de les múltiples signatures de discos en què hi haurà els concursants, Operación Triunfo ja va confirmar dates en Barcelona (3 de març, Palau Sant Jordi) i Madrid (13 de març, Palau de Vistalegre).