Quantcast

Un pare junta 1 milió d'likes … per cridar Gokú al seu fill!

Orgullós i criticat. Carles Sánchez, resident a Arizona, acaba d'aconseguir que el nom del seu fill sigui "Gokú". Si, Gokú, el protagonista del famós màniga i animi Dragon Ball creat per Akira Toriyama. Carles, que és admirador de la sèrie, ha aconseguit que les xarxes socials es sumin al seu repte, aconseguint l'èxit rotund.

El repte que li va posar la seva dona era el següent : si Carlos aconseguia 1 milió d' 'likes' en menys d'1 dia, accediria a batejar el seu fill com Gokú.

No va dubtar Sánchez a publicar immediatament va saber que existia un mínim de possibilitats de que es fes realitat el seu somni. Així les coses, la foto ja supera els 1,5 milions. De fet, fins i tot s'ha creat una pàgina a Facebook anomenada "Awaiting Goku s arrival" (Tot esperant l'arribada de Goku). < / p>

la mare, davant l'aclaparadora victòria digital del pare del seu futur fill, va accedir i Gokú Sánchez serà el nom complet de la criatura.

Les xarxes socials no només han donat suport al pare, sinó que, en diverses ocasions, també han defensat a la mare. "No té perquè suportar el fanatisme del seu marit", per exemple, és un dels comentaris del vídeo.