Quantcast

Apple Watch se consolida y desbanca a la industria relojera tradicional

Apple segueix conquistant el mercat. Després convertir-se en referència en mercats com el dels ordinadors, els telèfons mòbils o les tablets, la companyia de la poma ha aconseguit consolidar l'Apple Watch i esgarrapar gran part de la quota del mercat rellotger.

Segons reflecteixen els últims resultats trimestrals compartits per la companyia, la venda del producte ha crescut en més d'un 30%, superant els 5.000 milions de facturació i fregant els números registrats per l'iPad.

Segons recull ' Hipertextual' , la companyia ha reflectit la seva satisfacció amb l'excel·lent rendiment del Watch. Luca Maestri (CFO) i Tim Cook (CEO) han declarat que "les vendes d'Apple Watch Sèries 3 van ser més del doble de les registrades pel Sèries 2 fa un any. L'Apple Watch és el SmartWatch més popular del món i va guanyar va créixer en quota de mercat durant aquest últim trimestre ".

El creixement del producte ha provocat que la venda d'Apple Watch superi a les rellotgeres suïsses tradicionals .

For the first time, # Apple shipped more Apple Watches in 4Q2017, than the entire Swiss Watch Industry shipped watches! Apple is the biggest watch maker in the world #AppleWatch pic.twitter.com/G6M6TJ7uO2

Francisco Jeronimo (@fjeronimo) 4 febrer 2018

tAMBÉ CREIX lA VENDA D'ACCESSORIS

Els informes oferts per Apple també reflecteixen el creixement en la venda de productes com els AirPods , inclosos en la categoria ' Altres ', on també es troba l'Apple Watch.

en total, aquesta categoria ha crescut en 36 punts respecte al curs anterior .