Quantcast

La comunicació amb els fills i la relaxació a través de les manualitats centren dos tallers del PIJ d'Encamp

El Punt d’informació juvenil (PIJ) d’Encamp ha preparat per a aquest mes de febrer dos tallers: 'Connecta, comunica i educa' i 'Relaxa’t'. El primer, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer de 10 a 13 hores, consistirà a ensenyar als pares i mares a comunicar amb els fills de manera eficient a través de les tècniques de visualització, pensament útil i endinsant-se en les preguntes claus que permeten la comunicació amb els fills adolescents. El taller, que és gratuït, anirà a càrrec de la 'coach' Cristina Segura i està limitat a 10 places.

El segon taller, 'Relaxa’t', estarà dividit en dues parts. En la primera es farà una breu introducció, a càrrec de Cristina Segura, sobre com els treballs manuals poden ajudar en moments d’estrès, retrobant l'equilibri de les persones a través de la connexió amb elles mateixos. La segona part, que anirà a càrrec de Lluïsa Fernàndez de ‘Cosas de Llu’, consistirà en la realització d’una manta XXL amb les mans sense necessitat d’utilitzar agulles. El taller, que és gratuït, està obert a un públic jove i està limitat a 10 places. Les persones interessades han d’adreçar-se al PIJ d’Encamp a través de l’adreça electrònica [email protected] o bé trucant al 834972.