Quantcast

Neymar parla alt i clar: "Sóc aquí per entrar en la història del PSG"

Neymar aclareix els rumors que el vinculen amb el Reial Madrid. L'astre brasiler és capaç d'elogiar el cap de setmana a Cristiano Ronaldo i anar acontentant a l'afició blanca, com d'assegurar que el seu "aventura a París tot just ha començat" i tranquil·litzar els parisencs. A menys de dues setmanes perquè PSG i Madrid es vegin les cares en els vuitens de final de Champions, Neymar segueix parlant.

En una entrevista a la televisió oficial del PSG, el brasiler ha repassat la seva gran moment de forma i l'actualitat del futbol. Neymar porta 26 gols en 24 partits comptant totes les competicions i ha explicat que "no esperava aquestes estadístiques en el seu debut amb el París". "Sóc aquí per ajudar l'equip, els meus companys i intentar fer el millor cada dia i en cada partit", ha comentat.

26 gols en 24 partits
No esperava aquestes estadístiques en el meu debut amb al París "

NEYMAR
Jugador del PSG

l'exblaugrana contínua repetint que vol fer història en el PSG i vol guanyar la Champions amb aquest club. amb el Montpeller va marcar el gol 2.000 en la història de l'entitat a casa. "Entrar a la història del club és molt important per a un jugador. Sóc aquí per entrar a la història i fer progressar a París Saint-Germain ", ha confirmat.

A més, Neymar es treu protagonisme dient que el seu objectiu no és ser el jugador més decisiu de l'equip." No és l'objectiu de ser el jugador de l'equip, l'home que dóna més assistència o el que marca més gols. Jo joc el meu futbol. Faig el que sé fer, busco crear joc, anotar gols i donar assistències. Vaig venir aquí per això ", ha assegurat.

Sóc aquí per entrar en la història i fer progressar al PSG"