Quantcast

Seat llança Cupra com a marca

Seat ha anunciat el llançament d'una nova marca, amb el nom de Cupra, que té previst presentar oficialment el 22 de febrer. Serà poc després, al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra, quan la firma donarà a conèixer al públic els primers models de la nova marca. Fins ara Cupra ha servit per denominar els models o versions més esportives de Seat, però ara el fabricant vol fer una aposta més enllà i llançar-la com a marca independent de la matriu: «Ara és el moment que sorgeixi la seva ànima, el seu ADN, i doni a conèixer la seva pròpia identitat, convertint-se en una marca independent», explica l'empresa automobilística en un breu comunicat.

La nova marca Cupra serà una de les primeres novetats comercials del fabricant per a aquest 2018. Més endavant està previst que la marca faci també la presentació del seu nou SUV (vehicle utilitari esportiu), el més gran de la família, del qual encara falta concretar el nom que portarà.