Quantcast

Heineken presenta un ERO per acomiadar 220 treballadors a Espanya

La cervesera Heineken ha remès al Comitè Intercentres de la companyia a Espanya una proposta de Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que preveu l'acomiadament de 220 treballadors en el país.

Segons informa el sindicat CSIF, les primeres reunions es celebraran la setmana que ve a Sevilla, en concret els dies 6, 7 i 8 de febrer . Dels 220 acomiadaments proposats, en Serveis Centrals ( Madrid ) són 40, en Sevilla 81, a València 63 i la resta entre les altres oficines comercials.

la companyia emmarca aquest procés en "una política empresarial de recerca de l'excel·lència en el negoci i reestructuració en entorns dinàmics i canviants". CSIF assegura que "intentarem minimitzar l'impacte sobre l'ocupació perquè els llocs amortitzables siguin els menys possibles, buscant reubicacions i garantint unes condicions econòmiques de sortida de la companyia dignes i no traumàtiques " .

"Estem segurs que s'arribarà a un acord satisfactori per a les dues parts i amb aquesta intenció estarem presents a la negociació" , conclou.