Quantcast

Iglesias evita valorar els missatges de Puigdemont i carrega contra els que posen el focus d'atenció a Catalunya

Podem està evitant en els últims dies valorar tota notícia que tingui a veure amb Catalunya i amb la situació de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ja que el seu principal objectiu, segons argumenten, és centrar el debat en els col·lectius socials.

en aquesta línia, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias , va evitar aquest dimecres valorar els missatges enviats per Puigdemont a l'exconseller Toni Comín i va manifestar que des la formació estatge estan «farts» que es «invisibilicen» els drets dels col·lectius socials.

el líder d'Podem fer aquesta afirmació després que Units Podem registrés avui al Congrés dels Diputats una proposició de llei per defensar els drets dels bombers forestals.

«per a alguns els sms de Puigdemont i Toni Comín són el més important, però entenguin que la nostra obligació és que no es invisibilicen determinades qüestions. Sé que a alguns els dóna exactament i gual la situació dels bombers forestals a Espanya. A nosaltres la seva situació (dels bombers), a Catalunya ia Espanya, ens sembla més important que els SMS que es manin Puigdemont i Comín «, ha subratllat Esglésies davant les preguntes dels mitjans de comunicació.

Esglésies va carregar contra els que els importa «només» el contingut d'aquests missatges, en els quals l'expresident de la Generalitat reconeix que el seu full de ruta independentista ha «fracassat», que el Govern de Mariano Rajoy ha «triomfat «i que els seus han» sacrificat «als que es van anar a Brussel·les.

Com que» no es parla d'una altra cosa «, el secretari general de Podem defensar que l '» obligació «del partit morat és pensar en els treballadors que treballen en condicions precàries, de manera que va reivindicar el registre de l'esmentada iniciativa a la cambra baixa.

el president del Parlament, Roger Torrent, va ajornar aquest dimarts el Ple en el qual es pretenia investir a Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Des Podem, cap de seus dirigents es va pronunciar al respecte i fins i tot la portaveu de Units Podem, Irene Montero, va esquivar a la premsa després de la reunió de la Junta de Portaveus per evitar així expressar la posició de Podem respecte al que està passant Catalunya.

< p> dilluns passat, Esglésies va aprofitar la presentació d'uns pressupostos alternatius als prorrogats pel Govern per criticar que Mariano Rajoy estigui disposat a fer «qualsevol cosa» per tal de que es parli de Catalunya i no de les seves «nefastes» polítiques en matèria econòmica.