Quantcast

PRÈVIA | El Leganés cerca la heroïcitat: horari i on veure el Leganés – Sevilla

El Leganés – Sevilla donarà el tret a les 21:30 (Gol TV). Tots dos equips arriben amb la il·lusió amb magnificència davant el que pot ser la confirmació de dos dels equips, actualment, més en forma del campionat nacional de Lliga Santander.

El partit serà a Butarque. Ple assegurat. L'àrbitre de la trobada és José Luis González González (comitè de Castella i Lleó)

¿David contra Goliat?

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat el Leganés aquest any és per donar guerra davant els més grans. Van guanyar al Bernabéu, van empatar al Wanda Metropolità i, tot i que van sucumbir davant el poder del Barcelona, ??van eliminar de Copa i van guanyar en lliga al Vila-real. Gairebé res.

Montella, de menys a més

El Sevilla ha recuperat amb Montella la il·lusió d'una manera increïble. De la catàstrofe en l'estrena a la Lliga amb una estrident derrota (3-5) en el derbi a veure de prop una final. A Sevilla veuen amb molt bons ulls el fer de l'entrenador italià, que s'ha guanyat a l'afició.

Jesús Navas seguirà com a lateral, a causa del bon rendiment que està oferint. D'altra banda, la parella N'Zonzi-Banega seguirà portant la manija.El equip de Montella busca la seva quarta final de Copa des de 2006, va estar a la de 2010 i la de 2016.

Baixes:

Asier Garitano podrà comptar amb tots els seus jugadors excepte Szymanowski i Mauro dos Santos, lesionats.

Vincenzo Montella també podrà comptar amb tots els seus jugadors. Layún acaba de ser anunciat oficialment com a nou jugador sevillista. No entrarà en la convocatòria.