Quantcast

Mor als 113 anys l'home més longeu del món, l'extremeny Francisco Núñez

L'home més longeu del món, l'extremeny Francisco Núñez, ha mort als 113 anys d'edat a la localitat extremenya de Benvinguda, on aquesta tarda tindrà lloc en aquest municipi el seu enterrament. Segons informa ' ABC ', el veterà de guerra va morir al seu domicili amb la seva filla Antonia ahir a dos quarts d'onze de la nit.

la notícia sobre la mort de Núñez l'ha comunicat el alcalde de Benvinguda, Antonio Carmona, que ha manifestat que és "una pena per a tot el poble i tothom". A més, ha tingut paraules d'afecte i afecte per "Marchena" ja que ha estat un home que "s'ha donat a voler" a tothom "per les seves declaracions, el seu somriure i la seva manera de parlar".

El funeral del veterà de guerra més longeu del món i de la història d'Espanya que va combatre en la Guerra del Rif, tindrà lloc a les cinc de la tarda a l'ermita de la Mare de Déu dels Miracles. < / p>