Quantcast

Envien el Grammy de Justin Bieber a una altra persona per error

T'imagines rebre un Grammy per correu? Això va ser precisament el que li ha passat a Carlos Escalona. El Grammy Llatí que es va dur Justin Bieber fa uns mesos per la seva participació a 'A poc a poc' ha acabat en mans d'una altra persona. Casualitats de la vida, Carlos pertany activament també al món de la indústria musical, ja que resulta ser el productor musical que va treballar amb Marc Anthony en el seu àlbum "Marc Anthony for babies" , tal i com informa el portal americà 'TMZ'.

"Tots som humans, no?" Això han d'estar pensant des l'organització dels Grammy.

Així es va prendre Escalona l'error. No té desperdici:

Aquest és el vídeo de Itscruzmusic (productor de Marc Anthony) esperava el seu 'Latin Grammy' però va rebre per error el Llatí Grammy de Justin Bieber que va guanyar amb Luis Fonsi i Daddy Yankee per 'a poc a poc Remix'. # Friends #BestRemix #iHeartAwards pic .twitter.com / ocs0gMGBjU

& mdash; Bieber News (@JBAfansclub) 30 gener 2018

< p>

Coincideix el lliurament errònia amb què Carlos esperava un altre guardó, ja que Marc Anthony for Babies va guanyar en la categoria de Millor Àlbum Infantil.