Quantcast

Cifuentes es sincera amb Bertín | "Alguna vegada m'he sentit sola al PP"

La presidenta de la Comunitat de Madrid , Cristina Cifuentes serà la nova convidada del programa de Telecinco, ' A casa teva oa la meva '.

a l'espai conduït per Bertín Osborne , la lideressa del PP a Madrid , fa una confessió, sense pèls a la llengua, sobre el seu partit: " alguna vegada m'he sentit sola al PP ". " No puc ser una ovelleta més i n un ramat, hauria de tornar a néixer". Aquestes paraules apareixen en un tuit que ha s'ha publicat, com avanç, en el compte de Twitter del programa.

Segons comenta ' ABC ', la presidenta també se sincera sobre el greu accident que va patir a bord de la seva motocicleta : "Em van dir que anava a anar en cadira de rodes i mira què cops de taló porto», < / span>

la lideressa també parla sobre el 15M , les amenaces de mort que va rebre i sobre la invitació a sopar que li va proposar Pablo Iglesias , líder de Podem.