Quantcast

Sánchez | "L'independentisme no té la raó jurídica ni la política"

El secretari general del PSOE , Pedro Sánchez, ha afirmat avui al Fòrum Europa que " l'independentisme no té ni la raó jurídica ni la política ", i tot i que" pot comptar amb majoria parlamentària ", no compta amb la majoria social .

Així ho va dir Sánchez < / b> durant la presentació al citat fòrum de debat, organitzat a Madrid per Nova Economia Fòrum , del secretari general del PSOE Madrid , José Manuel Franco , de qui ha destacat que és una persona "de principis" i un "bon socialista".

En la seva intervenció, el líder del PSOE va afirmar que " Espanya no necessita més pedaços ni pegats, sinó un projecte comú ", i que "la sessió d'investidura (al Parlament) es podrà ajornar, però el que no es podrà ajornar més són els problemes reals dels catalans ".

d'aquesta manera va valorar el que ha passat en la política catalana durant la jornada d'ahir, després que el president del Parlament, Roger Torrent, decidís ajornar la sessió d'investidura del diputat de Junts Per Catalunya Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. "Si l'única sortida que proposa l'independentisme es diu Puigdemont, llavors és que no volen sortir ", ha manifestat.