Quantcast

Laura Pausini anuncia dues dates a Espanya per al proper octubre

Laura Pausini torna als escenaris. Després de dos anys d'aturada , l'artista italiana ha anunciat una gira que el portarà a Estats Units, Amèrica Central, l'Amèrica Llatina o tota la zona centre sud d'Europa després de debutar al Circ Massimo de Roma < / b> amb dos grans shows.

Pausini, que passarà per catorze països diferents amb el tour, ha anunciat dos concerts a Espanya, que seran celebrats a Barcelona i Madrid ; dimecres, 17 d'octubre a Palau Sant Jordi i El Teatre, 18 d'octubre a l'WiZink Center respectivament.

les entrades sortiran a la venda el proper dijous 1 de febrer per a tot el públic, mentre que el club de fans de Laura tindrà accés exclusiu a les mateixes un dia abans.

"No puc esperar més, estic a punt ara. i el compromís que m'espera és, un cop més, un desafiament emocionant . La música és la meva vida i aviat em faré sentir amb la meva veu, els meus pensaments i el meu cor. Més fort que mai ", ha confessat a través d'un comunicat Laura, qui estrena single el passat 26 de gener . < / span>

Ningú ha dit és el primer avançament d ' Fes-te sentir (Warner Music, 2018), pròxim disc de la cantant que es publicarà durant la primavera que ve. Non è detto , la seva versió en italià, acumula més de 1,7 milions de reproduccions a YouTube en menys d'una setmana, nombres que avalen la qualitat del seu imminent nou disc .