Quantcast

El ministre de Turisme qualifica d'aposta valenta la posada en marxa de nous vols a l'aeroport

Una quarantena de persones han assistit a la presentació a Andorra la Vella de la iniciativa de Viatges Regina que enllaçarà l'aeroport d'Andorra-la Seu amb els de Palma de Mallorca, Madrid i Marsella entre el 9 de març i l'1 d'abril. Entre els assistents cal destacar la presència del ministre de Turisme, Francesc Camp, i de la directora de l'aeroport, Cristina Pastor. Camp ha qualificat la proposta de valenta i ha destacat que s'hagi fet tocant de peus a terra.

El preu de cada vol estarà al voltant dels 110 euros i es cobrarà deu euros més als passatgers que vulguin anar amb autobús fins a la seva destinació. El gerent de Viatges Regina, Albert Vinseiro, s'ha mostrat molt esperançat i ha anunciat que, en cas de mal temps, es comptarà amb l'aeroport d'Alguaire. Vinseiro no descarta que en futur puguin obrir noves línies amb París o Londres. «El Pirineu ho té tot però només li falta una infraestructura com l'aeroport», ha afegit. Segons Vinseiro, la idea és que en un futur es puguin obrir noves línies amb ciutats com ara París o Londres.

Aprofitant la presència de la directora de l'aeroport, ha mostrat el seu desig que ben aviat la instal·lació disposi de tots els avenços tecnològics per poder funcionar en condicions òptimes i ha reconegut que «el fet que qui pren les decisions estigui a 600 quilòmetres», en referència al govern central espanyol, «és un inconvenient». Aquesta és la segona vegada que Viatges Regina ofereix un producte vinculat a l'aeroport. El juliol del 2015 onze vols van enllaçar amb Madrid i Palma de Mallorca durant un mes transportant en total més de 300 passatgers.