Quantcast

Els moviments més destacats del mercat de fitxatges

Els equips de la Lliga Santander ultimen les negociacions abans que tanqui el mercat de fitxatges.

Aymeric Laporte reforça la saga del Manchester City: Deixarà 65M & euro; en les arques de l'equip basc. El jugador s'ha acomiadat del club que l'ha vist créixer amb un emotiu missatge a les xarxes socials.

pic.twitter.com/6gcQ2PJLsA

& mdash; Athletic Club (@AthleticClub) 29 gener 2018

< p>

Iñigo Martínez jugarà a les files de l'Athletic de Bilbao: Els 65M & euro; aconseguits per Laporte han d'estar ben invertits, l'equip basc desemborsarà 32M & euro; pel central de la Reial Societat deixant un forat a la defensa de l'etern rival.

Mikel Merino recalaria a l'Athletic: No està content amb els minuts que té a Newcastle i arriba a Bilbao a la recerca d'aquests minuts per seguir creixent ja que amb tan sols 21 anys té molt marge de millora.

Marc Bartra podria recalar al Reial Betis: Els sevillans tenen molt avançades les negociacions per Marc Bartra, jugador amb el qual no compta el nou entrenador del Borussia Dortmund, Peter Stöger.