Quantcast

Echenique ironitza amb l'aniversari de Felip VI i critica que sigui "constitucionalment inviolable"

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, va dedicar aquest dimarts una irònica felicitació a Felip VI per la seva 50 aniversari i va denunciar que la seva elecció sigui " per fecundació " i que constitucionalment la seva figura sigui " inviolable ".

El dirigent d'Podem s'ha expressat d'aquesta manera en un missatge que va publicar aquest matí en el seu perfil de Twitter:" Feliç aniversari al nostre cap d'Estat que es tria per fecundació, és constitucionalment inviolable, guanya 10.000 euros al mes , pren sopa amb tres plats, viu en un palau al mig del bosc i imposa el Collaret de la Insigne Ordre del Toisón d'Or a una nena de 12 anys ".

Aquest va ser el missatge que va dedicar Echenique al Monarca i així és com va valorar que Felip VI celebri avui el seu 50 aniversari imposant a la seva filla Leonor, la Princesa d'Astúries , el Collaret de la Insigne Ordre del Toisón d'Or, en un acte solemne al Palau Reial de Madrid.

Feliç aniversari al nostre cap d'Estat que es tria per fecundació, és constitucionalment inviolable, guanya 10.000 & euro; al mes, pren sopa amb tres plats, viu en un palau al mig del bosc i imposa el collaret de la Insigne Ordre del Toisón d'Or a una nena de 12 anys. & # 127.874; & # 129.346;

& mdash; Pablo Echenique (@pnique) 30 gener 2018

< p>