Quantcast

En estat crític després de ser 'sepultat viu' mentre escavaba un forat a la sorra d'una platja

Les vacances d'un home , originari de l'estat de Texas, a Estats Units, s'han tornat a malson després que el diumenge, una duna de sorra s'ensorrés sobre ell.

Llegeix Goggin , de 35 anys, va quedar sepultat sota tones de sorra , quan escavaba un túnel a la platja de Crescent Beach , Florida. Goggin cavava un forat paral·lel a una gran duna de sorra .

"El pacient era al interior d'un túnel / forat de sorra paral·lel a una duna quan va quedar sepultat com a conseqüència d'un col·lapse ", va escriure el Servei de Bombers a Facebook.

Goggin estava sepultat sota 2 o tres metres de sorra quan va aconseguir ser rescatat pel Servei de Bombers , que el va traslladar al Hospital Flagler en estat crític .

Goggin estava cavant a la sorra mentre la seva dona, Courtney, li gravava en vídeo , ha informat la seva germana, Rachel Goggin Burt , al ' Miami Herald '.

" Bàsicament, va cavar un túnel a mà ", va dir Jeremy Robshaw, portaveu del Cos de Bombers del Comtat de St. Johns , al mateix mitjà. "Estava cavant al costat de les dunes, que tenen entre tres i cinc peus d'altura . Aparentment, l a sorra es va ensorrar sobre ell i l'individu va quedar atrapat < / b> ".

Segons els informes, Goggin estuba inconscient i en aturada cardíaca quan van arribar les autoritats . Burt va escriure que Goggin i la seva família, que acabaven de començar les seves vacances, es van aturar a Crescent Beach "per deixar que els nens consumissin una mica d'energia". Va escriure en Facebook