Quantcast

Desconvocada la vaga indefinida en el 112

L'assemblea de treballadors del centre d'Emergències 112 ha acceptat per majoria l'acord al qual han arribat amb la Comunitat de Madrid, per la qual cosa es desconvoca la vaga iniciada el 10 de gener i el posterior tancament.

< p> Segons ha informat CCOO en una nota, "després de 20 dies de vaga i 13 de tancada s'ha arribat a un acord que reconeix la singularitat de la jornada de treball en règim de torns els 365 dies de l'any i les 24 hores, s'estableixen mecanismes de compensació en temps i s'executaran de manera immediata les recomanacions compromeses en matèria de salut laboral ".

Així mateix, ha afegit el sindicat, l'Administració s'ha compromès a convocar les 20 places noves d'operador, que ja van ser aprovades fa temps.

la plantilla i el comitè de vaga anuncien que es desconvoqués la vaga indefinida, "però donada la trajectòria d'incompliments per part del Govern de la Comunitat de Madrid, els treballadors i treballadores mantindran una a ctitud vigilant, reprenent les mobilitzacions davant de qualsevol signe que vagi en sentit contrari a l'acordat ", conclou el comunicat.