Quantcast

La còpia de Justin Bieber és pakistanès i canta 'Sorry' molt pitjor que ell

Es diu que tots tenim un clon en un món paral·lel. No obstant això, molts el tenen en aquesta mateixa realitat. A les xarxes socials s'ha fet viral Omar Khelil. El jove, de orgiden pakistanès, és comparat freqüentment amb Justin Bieber. La semblança és més que considerable i, a més, a ell no li molesta.

Les seves fotos són totes virals. Va saltar a la llum fa uns mesos, quan les televisions i mitjans de la zona es van fer ressò de la seva imatge.

Omar Khalil ja va explicar en The Indian Express que tot va començar quan els seus amics van començar a dir-li que tenia cert semblança amb el cantant. A poc a poc, més gent va començar a observar aquesta similitud amb Justin Bieber.

Així canta Justin Bieber 2.0: