Quantcast

Tabarnia obre el seu primer diari digital

Tabarnia , la comunitat que lluita contra l'independentisme català i que busca ser el mirall del secessionisme, ja té el seu nou diari. El ' Tabarnia Today ' és un diari digital que, en part, li treu els colors a Catalunya i l'independentisme català. El primer que es troba el lector és amb que està escrit en 3 idiomes , és a dir, té tres edicions, castellà, català i anglès. El següent, una explicació molt detallada del que és Tabarnia , dels seus estaments, estatuts, i del seu president, tot explicat amb gràfics i molt visual.

En aquesta primera edició, es explica Tabarnia amb 'pèls i senyals' perquè tot el que estigui interessat a saber qui són, què volen, per què lluiten i quines són les seves 'estatuts' el tinguin 'picat' perquè s'entengui molt bé. El més important és que Tabarnia neix per ser un mirall de l'independentisme i perquè els independentistes catalans es vegin en els mateixos 'destrets' que s'ha vist el Govern espanyol amb el tema català.

La versió explicativa sobre els estatuts de Tabarnia i les seves intencions està en una versió diferent, una espècie de infografia amb diversos vídeos explicatius en els quals, a part del tema de les eleccions es tracten altres temes amb tot luxe de detalls.