Quantcast

El Rei imposa avui el Toisó d'Or a la princesa Elionor

El Rei i mpondrá avui el Collaret de la Insigne Ordre del Toisón d'Or a la seva filla, la Princesa d'Astúries , en un acte solemne que tindrà lloc a i l Palau Reial amb motiu del 50 aniversari de don Felip , que se celebra aquest dimarts.

el príncep Felip va concedir el Toisó d'Or a la seva filla Leonor el 30 d'octubre de 2015 , quan la Princesa d'Astúries va complir 10 anys , però aquesta condecoració encara no li havia estat imposada.

el Collar de la Insigne Ordre del Toisón d'Or és la condecoració més important que atorga el Rei . Es tracta d'un reconeixement simbòlic, que en el cas de la princesa Leonor obeeix a raons de tradició, en ser l'hereva de la Corona.

A l'acte d'imposició de la Collaret de la Insigne Ordre del Toisón d'Or , que se celebrarà a les 12.00 hores , està prevista l'assistència del president del Govern, Mariano Rajoy ; la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría ; el ministre de Justícia, Rafael Catalá , i altres autoritats.