Quantcast

OT 2017 | Amaia i Alfred representarà Espanya a Eurovisió amb 'Tu cançó'

Alfred i Amaia representaran a Espanya al festival d'Eurovisió. Així ho ha decidit l'audiència després d'una gala especial on el públic va decidir que la seva versió de 'La teva cançó' serà la que defensarà Espanya en el concurs continental.

Amb més d'un 43% de vots a favor , 'la teva cançó' s'ha imposat a 'Crema' -de Aitana- i 'El dolent', interpretada per la mateixa Aitana al costat d'Ana Guerra.

la resta de candidates van ser descartades en una primera ronda. La cançó que menys vots va obtenir va ser Camina -himno de la edició-, amb tan sols un 1% de vots. Sorprenentment, En cantar i Que ens segueixin les llums, interpretades per Amaia i Alfred en solitari respectivament, van ser les dues cançons solistes que menys vots han rebut (3 i 4%).

Amb escassos vint anys -Divuit a el cas de Amaia-, tots dos representaran a Espanya amb un tema delicat compost per Raúl Gómez. Emocionats, els joves participants estarà a Lisboa, Portugal, on se celebrarà el pròxim festival d'Eurovisió (12 de maig).