Quantcast

BMW, Mercedes-Benz i Volkswagen van provar els efectes de les seves motors dièsel amb humans

Volkswagen , Daimler – Mercedes Benz i Smart – i BMW van realitzar una sèrie de proves nocives al costat de éssers humans per experimentar amb els seus motors dièsel. Així ho han confirmat dos mitjans alemanys, 'Stuttgarter Zeitung' i 'Süddeutsche Zeitung' , els que ja informar de les proves amb micos en 2014 .

Segons informen els dos mitjans , una organització desapareguda fundada per les tres marques va sol·licitar un estudi sobre la inhalació de diòxid de nitrogen a curt termini en persones sanes .

Després de ser acceptada la sol·licitud, vint persones van ser examinades en el Hospital Universitari de Aachen , on van inhalar diferents quantitats de diòxid de carboni sense reacció aparent.

de moment, l'única companyia que que s'ha pronunciat és Daim guer , que ha declarat al 'Süddeutsche Zeitung' que estan "commocionats per l'abast d'aquests estudis i la forma en què es van dur a terme" .

Segons informa ecomotor.es, Volkswagen si ha contestat a les acusacions abocades per < a href = "https://www.nytimes.com/2018/01/25/world/europe/volkswagen-diesel-emissions-monkeys.html" class = "nueva_ventana"> 'The New York Times' , que ha incidit en les proves amb micos realitzades fa més de quatre anys.