Quantcast

Infiniti tanca el 2017 amb un rècord de vendes a Andorra i a Espanya

La marca d'automòbils de luxe Infinity ha tancat l'any 2017 amb un rècord de vendes a Andorra i a Espanya de 1.859 unitats, cosa que suposa un creixement del 52% respecte a l'any anterior, segons ha informat la companyia en un comunicat. Aquests resultats, que superen per primera vegada la barrera dels 1.500 vehicles venuts en un any a Andorra i a l'Estat espanyol, són fruit, segons l'esmentat comunicat, de la «gran acceptació» de tots els vehicles de la seva gamma i, sobretot, de l'Infiniti Q60 presentat a principis del 2017, i del Q50.

En l'àmbit mundial, les vendes de la companyia, que té el seu representant a Andorra a Becier, van assolir el seu vuitè any de rècord de vendes consecutiu. A Europa i a l'Orient Mitjà va vendre 22.766 vehicles el 2017, i a la Xina va marcar una plusmarca amb 48.408 unitats matriculades, el que va suposar un augment del 16% respecte el 2016.

«Estem agraïts que els clients valorin cada cop més el disseny i la tecnologia dels nostres vehicles», ha assegurat el vicepresident der la divisió global de vendes i màrqueting d'Infiniti, Christian Meunier. Durant aquest any, ha d'arribar al mercat andorrà el QX80.