Quantcast

VIDEO | L'home més gran del món coneix la dona més petita

Sultan Kosen (Turquia, 1982) mesura 2,67 metres . Jyoti Amge (Índia, 1993) mesura 63 centímetres . Tots dos són Record Guinness el primer per ser l'home més alt del món; la segona, per ser la més petita i van poder conèixer-se deixant una sèrie d'instantànies per a la història.

La trobada va tenir lloc el passat 26 de gener a la ciutat de Gizeh , situada a la vora del riu Nil. Segons informa 'The Independent', tots dos van ser convidats per la Junta de Promoció turística del govern egipci com a intent de impuls de la indústria turística al país .

Una visita d'altura …
Sultan Kosen i Jyoti Amge, l'home més alt del món i la dona més petita, estan de visita pels llocs més famosos del Caire.
Van ser convidats en un intent d'ajudar al turisme a la zona.
Foto: AP pic.twitter.com/SUMJHY7wV9

ELNORTE.COM (@elnorte) 26 gener 2018

Kosen ja es va reunir el 2014 amb el que llavors era l'home més baix del món, Chandra Bahadur Dangi, a Londres. En aquesta ocasió, el meeting ha innundat les xarxes socials de fotògrafes i reaccions curioses.

L'estrany mida dels protagonistes es deu a gigantisme hipofisari i una forma d'onanisme anomenada acondroplàsia , provocant la segona que Amge tingui una mida menor que un nen de dos anys , segons indica 'NDTV'.

Sultan Kosen, from Turkey, 34, the Tallest man on earth according to the Guinness World Records, with a height of 246.5 cm, talks to Jyoti Amge, from Índia, 24, who holds the Guinness title for world 's Shortest woman at 62.8 cm, in front of the Pyramids of Giza. pic.twitter.com/TVGT7OcC7f

ShanghaiEye (@ShanghaiEye) 29 gener 2018