Quantcast

Així va explicar Bartra seva versió sobre l'atemptat contra el bus del Dortmund

El central espanyol del Borussia Dortmund Marc Bartra va declarar per escrit davant la justícia alemanya sobre l'atemptat comès contra l'autocar del Borussia Dortmund a l'abril de 2017 hores abans del partit que els enfrontava davant el Mònaco.

En una declaració llegida pel seu advocat del club, Alfons Becker, que recull ' La Vanguardia ', ha assegurat no sentir-se bé en recordar el que va passar i que va tenir" por de morir "i de" no veure més a la seva família ".A continuació , va explicar tot el que ha passat amb detall. En el moment de l'explosió, Bartra va assegurar "deixar anar el mòbil" i l'instant va dir que sentia en aquell moment "forts dolors al braç" del qual després va haver de ser operat, segons escriu en la carta escrita en no preferir fer una declaració presencial en el judici.

el responsable de l'atemptat, Serguei W., està acusat de 28 intents d'assassinat i lesions personals. A més, la fiscalia alemanya considera que el presumpte assassí volia matar el major nombre de jugadors per provocar una caiguda en borsa de les accions del club germànic, amb les que va fer una aposta a la baixa per guanyar diners.