Quantcast

Així és l'última portada d'Interviú després de 42 anys

La mítica revista 'Interviú' ha acabat la seva aventura per la història d'Espanya amb una portada diferent, una portada en negre que ressalta tres elements que són importants per tancar l'últim número de la revista, la silueta de Marisol , cantant amb la qual van obrir el primer número de la revista fa 42 anys , el nom de la revista, que apareix, com sempre, en vermell, i el titular de la portada, que resa '42 anys de la nostra història '.

Aquesta és la portada de l'últim interviu. Té el millor de la nostra història i una mica de cada reporter. Demà estarà en quioscos i en https://t.co/Su4xcE6eA3 Fins sempre estimats lectors! pic.twitter.com/k38kLDBIS5

& mdash; interviu (@interviu) 28 gener 2018

Segons informa 'La Vanguardia' aquesta última portada ha volgut recopilar el material més històric de la revista , ja que, tant la protagonista, Marisol, que va obrir la primera portada d' 'Interviú', com els elements que hi apareixen fan que fan que els lectors recordin la història del famós magazine i rememorin el significat que aquesta revista ha tingut per a la societat.