Quantcast

Tretze morts a les carreteres el cap de setmana, tres d'ells motoristes

Tretze persones han mort i 18 han resultat ferides en els 11 accidents mortals de trànsit registrats a les carreteres espanyoles durant el cap de setmana, des de les 15.00 hores de divendres passat fins a les 24.00 de diumenge. Tres dels morts eren motoristes.

Segons les dades facilitades aquest dilluns a la Direcció General de Trànsit (DGT), el dia més 'negre' va ser divendres, quan es van produir cinc accidents mortals que van deixar set morts i sis ferits que van necessitar ser hospitalitzats.

Dissabte hi va haver quatre accidents mortals (amb quatre morts i quatre ferits) i el diumenge, dos (amb dos morts i vuit ferits).

sis dels sinistres es van deure a sortides de la carretera i tres a col·lisions, mentre que un altre va ser un atropellament en què van morir tres persones. Quatre accidents van tenir lloc en autopista o autovia i set en carreteres convencionals.

En l'acumulat anual fins al 28 de gener, la DGT porta comptabilitzats 88 morts en accidents de trànsit a les carreteres espanyoles.