Quantcast

Arctic Monkeys, a l'Mad Cool Festival

Mad Cool Festival ha confirmat aquest dilluns que comptarà amb l'actuació d'Arctic Monkeys en la seva pròxima edició. El grup, que estrenarà disc a la primavera, completa la cap de cartell de divendres .

La formació liderada per Alex Turner també va ser confirmada diumenge passat al Primavera Sound . El festival barceloní tenia previst anunciar també avui la seva line up , però un error del grup Aneu-los va forçar l'avançament de les confirmacions.

Arctic Monkeys afronten 2018 com un dels grups més reconeguts i adulats del panorama internacional . Després gairebé cinc anys de silenci discogràfic des de AM (Domino Recordings, 2013) el seu imminent nou treball és un dels més esperats de la temporada.

Per la seva banda, Mad Cool defineix gairebé al complet la seva propera edició. Després d'esgotar els abonaments fa diverses setmanes, tan sols queda disponible la venda d'entrades de dia o entrades / abonaments VIP . Properament es revelaran horaris i escenaris de l'edició.