Quantcast

Rubén Doblas Gundersen compleix 6 anys a Youtube: els seus vídeos juny més vistos

Sis anys compleix Rubén Doblas, ElRubius, en Youtube . A més, ho fa celebrant els seus 27 milions de subscriptors. És el que té ser el primer en alguna cosa. Just un any després que naixés la plataforma, ell ja hi era. Amb un compte anomenada "ElRubius", que després va esborrar i va transformar en "ElRubiusOMG"

Va ??adquirir llavors una fama internacional desfermada, arribant sobretot als joves.?

De l'any 1990, Rubén va passar la seva infància volant entre Espanya i Noruega, per qüestions familiares.?Considerado el pioner de la generació digital, el seu canal va néixer el 2011. ? quan els videojocs van començar a despuntar en el mercat, ell va ser dels primers, juntament amb el seu company de pis, Mangel, a llançar a la plataforma vídeos sobre els principals estrenes a jocs que tots tindrien a casa, arribant així de manera directa a tot aquell interessat. I tot això des de la seva habitació. L'única cosa que ell buscava era divertir-se i fer-ho passar bé a la gent que el seguís. No obstant això, ha acabat al cim d'un web que ara genera milions d'euros.

Aquests són els 6 vídeos més vistos de "ElRubius":

1. Minecraft

2. PIKABOSS ÉS DÉU

4. Photobooth CHALLENGE | Rubius i Mangel

5. MANERES DE MOLESTAR TEU COMPANY DE PIS

6. INTENTA NO RIURE CHALLENGE