Quantcast

S'escapa d'una presó i ho atrapen quan intenta tornar a entrar carregat amb menjar, alcohol i tabac

Un pres es va escapar de la CARCE l del comtat de Jefferson (Colorado, Estats Units), amb la intenció de comprar menjar, tabac i alcohol < / b>. El reu va ser atrapat quan es disposava a tornar a entrar al recinte amb els queviures adquirits.

Segons un comunicat emès per la Oficina de Xèrif de comtat de Jefferson , Joshua Hansen va ser arrestat quan corria en direcció a la presó amb una bossa que contenia : " 3 ampolles de Brandy, 1 ampolla de Whisky, diverses bosses de tabac Buglar, entrepans, fruita i una gran quantitat de menjar casolà ".

Hansen va ser atrapat quan intentava tornar a ingressar a les instal·lacions . La Policia havia rebut un avís informant que diversos reclusos s'havien escapat de les instal·lacions federals i creuaven per terres privades, propietat d'un ranxer local .

Segons Dallas News , Joshua Hansen, de 25 anys, que complia una condemna de 27 mesos per la venda de droga , ara s'enfronta càrrecs per fugida i possessió de marihuana.