Quantcast

Trobat sense vida el cos d'un muntanyenc al pantà d'Urrunaga a Àlaba

El cos del jove muntanyenc basc Jon Barcena, que va desaparèixer la passada Cap d'Any, ha estat trobat sense vida al pantà d'Urrunaga, a la província d'Àlaba. Va ser trobat per un grup de familiars i amics, sense cap signe de violència a falta de confirmació de l'autòpsia, segons declara el departament basc de Seguretat.

Tal com informa ' La Vanguardia '. Barcena va desaparèixer el 30 de desembre al desistir en el seu intent de pujar la muntanya Gorbea a l'explicar-li als seus amics que no es trobava bé. Aquests, en perdre el seu rastre, van donar la veu d'alarma en tornar al punt de partida. Després de diversos dies de recerca per la muntanya, el dispositiu va trobar objectes personals del jove desaparegut, fins que van donar amb el cos del jove de 19 anys de la localitat basca de Bérriz, gràcies a un dels participants de la investigació.

l'Ertzaintza manté oberta la investigació i està a l'espera de les anàlisis forenses que determinaran la causa de la mort de Jon Barcena.