Quantcast

Detinguts dos britànics a València amb 750 quilos d'haixix i 17 de cocaïna

La Guàrdia Civil ha confiscat 750 quilos d'haixix i 17 de cocaïna en un autobús que circulava per l'AP-7 a València, a l'altura de la localitat de Sagunt. La mercaderia estava guardada en diversos dobles fons.

Tal com informa ' ABC ', els dos homes de nacionalitat britànica, de 39 i 59 anys respectivament, viatjaven el passat dimarts des del sud de la península fins a Regne Unit i han estat detinguts per la Guàrdia Civil. L'autocar que han fet servir per al viatge és un vehicle de luxe que normalment utilitzen estrelles del rock.

D'altra banda, s'ha dictat una ordre de detenció per al titular de l'empresa d'autobusos. El delegat de Govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragus, ha posat èmfasi en l'èxit de la detenció: "S'ha evitat que la droga entre el mercat negre evitant un gran problema de salut pública i que la mercaderia aconseguís en aquest emrcado 1 preu de cinc milions d'euros ".