Quantcast

Indignació després de la venda d'entrades per al concert d'U2 a Madrid

Tot gran esdeveniment internacional esdevingut a Espanya compta amb un petit matís polèmic i el proper concert d'U2 a la capital no podia estar exempt d'ell. Després d'esgotar en tan sols deu minuts la prevenda dilluns passat, Ticketmaster obria la venda oficial per a tots els públics a les 10.00 del matí d'aquest divendres.

Menys de cinc minuts ha trigat l'esdeveniment en penjar d'el cartell de 'no hi ha entrades' , generant una sèrie de protestes caòtiques i enfurides en xarxes socials.

Usuaris privats i comptes de personatges reconeguts han mostrat la seva indignació després de la fugaç venda. "Impossible aconseguir entrades de # U2 a Madrid. A les 10:04 minuts hi havia a cua virtual des de les 09:30 ???? #ESTAFADORES !!!!!! " < / i>, publicava @rurri_ mostrant un enuig que també compartia l'actor Tristán Ulloa .

El que ja sabíem: impossible comprar entrades per @ U2 . En cua virtual des les 9:20. S'obria a les 10:00 ia les 10:02 ja no hi havia entrades. La gran estafa de la revenda en aquest país … i l'Administracion ni piu. @TicketmasterES

Tristán Ulloa (@TrisUlloa) 26 gener 2018

Ticketmaster i Livenation han anunciat de manera immediata una segona data (21 / setembre) del grup irlandès a Madrid. No obstant això, les esperances dels seguidors són escasses.

El dubte del desviament de tiquets a la revenda per part dels promotors i distribuïdors agafa pes . En la mateixa plataforma que la venda oficial, Ticketmaster oferia a través d ' Ticketmaster Platinum entrades des de 540 euros , mentre que el preu oficial oscil·lava entre els 34 i els 220.