Quantcast

HANDBOL | Horari i on veure l'Espanya – França de semifinals

Els Hispans se la juguen. La final del Mundial els espera amb els braços oberts. Després d'una actuació sublim davant Alemanya, les bones sensacions acumulades en pista serviran perquè França tremoli davant l'equip espanyol.

A quina hora és?

el partit es disputarà a partir de les 18:00 hores.

On puc veure-ho?

es podrà veure a través de Teledeporte, canal que ha estat retransmetent tot el mundial.

Qui és el rival?

França, la vigent campiona del mundial i, a més, l'únic equip que ha estat capaç de guanyar tots els seus partits en el torneig, si vol accedir a la gran final.

Els Hispans es tornen a topar-se amb la seva bèstia negra, els bleus, l'únic equip invicte de la competició i que va guanyar a Croàcia en un gran partit, vol sumar un altre títol per fer més gran el seu ceptre balonmanístico i recuperar la corona perduda fa dos anys per Alemanya

Com jugar Espanya contra Alemanya?

Era el partit més important del torneig i ho van complir. Els Hispans van fregar l'excel·lència en moltes parts de la trobada i van merèixer la victòria davant d'una Alemanya que es va empetitir en molts minuts.