Quantcast

Instagram explota: Bella Hadid deixa veure més del compte en una desfilada

La Setmana de la moda a París està donant molt del que parlar. Tant positiu com negatiu. L'última protagonista de la mateixa és Bella Hadid, que va afegir un protagonista inesperat a la desfilada que ella mateixa copava. La model, que s'ha deixat veure també molt afectuosa amb Robert Pattinson, és notícia per un petit descuit casual, que bé li va poder suposar un disgust.

Innstagram ha explotat. Va passar tot en la desfilada d'Alexander Vauthier. Bella Hadid era l'encarregada de tancar-lo i ser així l'estrella final. Tots els focus d'atenció estaven en ella. Un vestit strapless de color negre amb les espatlles al descobert i un generós escot, la recepta escollida per tancar el menú.

No obstant això, el fet de portar les espatlles destapats li va jugar una mala passada. L'escot es va baixar uns pocs centímetres i per tant el pit de la model va quedar al descobert.

Tot just van ser segons, però suficients perquè la immensa quantitat de fotògrafs que hi havia a la sala captés la escena. La model no ha dit res al respecte. Però de ben segur guardarà silenci davant del que han estat inconvenients de l'ofici.