Quantcast

Les estacions d'esquí espanyoles ofereixen 950 quilòmetres de neu aquest cap de setmana

Un total de 30 estacions d'esquí estaran obertes aquest cap de setmana a la Península Ibèrica amb una oferta de 950 quilòmetres de neu , uns 85 quilòmetres menys que la setmana passada.

Segons ha informat la Associació Turística d'Estacions d'Esquí i Muntanya (Atudem), la major oferta està en Baqueira Beret (Lleida), que compta amb 151 quilòmetres esquiables i un gruix màxim d'un metre i 60 centímetres , i en Formigal (Osca), amb 142 quilòmetres de pistes i dos metres i 25 centímetres de gruix.

A continuació, Sierra Nevada (Granada) ofereix 104 quilòmetres de pistes amb dos metres de gruix , Cerler (Osca) 63 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres , Masella (Girona) 53 quilòmetres amb un metre i 10 centímetres. La Molina (Girona) 48 quilòmetres i un metre, Astún (Osca) 4 2 quilòmetres i un metre amb 60 centímetres , Candanchú (Osca) 40 quilòmetres amb un metre amb 30 centímetres i Boí Taüll (Lleida) 39 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres.

A més, Portainé (Lleida) ofereix 26 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres , Sant Isidre (Lleó) 23 quilòmetres amb un metre i 10 centímetres , Espot (Lleida) 20 quilòmetres amb un metre i cinc centímetre s, Valdesquí (Madrid) amb 18 quilòmetres amb 65 centímetres i Alt Campoo (Cantàbria) amb 16 quilòmetres amb 60 centímetres.

per sobre de la desena de quilòmetres esquiables estan també Valdezcaray (la Rioja), amb 15 quilòmetres amb 60 centímetres; Javalambre (Terol), amb 14 quilòmetres amb un metre ; Serra de Béjar (Salamanca), amb 12 quilòmetres amb 80 centímetres , i Valdelinares (Terol), amb 12 quilòmetres amb 60 centímetres .

Així mateix, obren també Vallter (Lleida), amb 10 quilòmetres ; Valgrande-Pajares (Astúries), amb 10 ; La Pinilla (Segòvia), amb 9 ; fonts d'Hivern (Astúries), amb 9 ; Núria (Girona), amb 6 ; Tavasccàn (Lleida), amb 5 ; Navacerrada (Madrid), amb 4 ; La Molina (Lleó), amb 2 , i Manzaneda (Orense), amb un.

Finalment, entre les estacions d'esquí de fons, Lles (Lleida) ofereix 25 quilòmetres de pistes, Larra-Belagu a (Navarra) 15 , Plans de l'Hospital (Osca) 11 i Candanchú (Osca) 5 .