Quantcast

CCOO es reuneix amb Hisenda per tractar la pujada salarial dels empleats públics

La Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO mantindrà aquest divendres una reunió amb la secretària d' Estat de Funció Pública , Elena Collado, amb l'objectiu de reprendre la negociació sobre la pujada salarial dels empleats públics , després de l'aturada en el mes de setembre.

Aquesta reunió, de caràcter bilateral, es s'enquadra en els e ncuentros que manté Hisenda amb els sindicats del sector públic per a una primera presa de contacte de cara a les negociacions dels salaris públics.

la trobada es produeix després de l' que van mantenir Collado i el ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, amb CSIF fa uns dies, en què el Govern va traslladar la seva oferta perquè els salaris pugin fins a un 8% en tres anys . Mentrestant, la reunió amb UGT està programada per dilluns que ve.

La responsable de la FSC de CCOO, Miriam Pinillos , ha declarat a Servimedia que si Hisenda torna a plantejar-los aquest divendres la pujada salarial de fins al 8% en tres anys ho rebutjaran , ja que és la mateixa oferta a la qual es van oposar a la negociació l'any passat .

en el seu lloc, Pinillos va explicar que en la trobada exigirà al Govern que se sent a negociar i convoqui la Taula General de Negociació de les Administracions Públiques .

pel que fa a les mobilitzacions anunciades per CSIF , aquesta responsable de < b> CCOO va donar la benvinguda a la central que dirigeix ?? Miguel Borra al procés de protesta malgrat que se li va emplaçar en el seu moment a sumar-se i no ho va fer.