Quantcast

Veneçuela expulsa a l'ambaixador espanyol per desavinences polítiques

El ministre d'Exteriors de Veneçuela ha emès un comunicat en el qual declarava persona non grata Jesús Silva Fernández, ambaixador espanyol al país llatí.

Els principals motius de l'expulsió de Silva Fernández són, segons el comunicat, "les contínues agressions i recurrents actes d'ingerència en els assumptes interns del país". Des d'Espanya, Alfonso Dastis, ministre d'Exteriors, ha confirmat l'expulsió de l'ambaixador.

A més, segons informa 'el País' , el govern veneçolà va cridar dimecres passat al seu ambaixador a Madrid per fer una consulta sobre l'últim paquet de sancions adoptat per la UE.

El Govern bolivarià de Veneçuela ha decidit declarar persona No Grata a l'Ambaixador del Regne d'Espanya, Jesús Silva Fernández, en virtut de les contínues agressions i recurrents actes d'ingerència en els assumptes interns del nostre país, per part del Govern Espanyol: pic.twitter.com/f2WbL53pOf

& mdash; Jorge Arreaza M (@jaarreaza) 25 gener 2018