Quantcast

Els cinc moviments del mercat que has de conèixer en aquest moment

El mercat es mou i en els equips ultimen les seves possibilitats per poder fitxar els jugadors amb els que negocien. Queden pocs dies perquè aquest mercat de fitxatges es tanqui i aquests són els moviments als quals cal posar més atenció:

-Iñigo Martínez, una opció real per a l'Athletic < / p>

Després de la gairebé oficial marxa de Laporte al Manchester City, l'Athletic ha de buscar un recanvi de garanties per afrontar el que queda de temporada i, tot i la irrupció d'Unai Núñez i la tornada de Yeray, consideren que necessiten un central de garanties.

la política de fitxatges de conjunt basc estreta molt el setge a la recerca d'un fitxatge d'aquestes característiques i han pensat en un dels capitans del conjunt basc, veurem quina és la reacció del jugador i dels aficionats si el fitxatge es fa oficial.

-Samu García torna al Màlaga

l'època dels 'Samus' a la ciutat malacitana va ser una de les millors que es recorden i un dels artífexs d'això està a un pas de tornar a l'equip andalús, de fet, ja se li ha vist passa ndo el reconeixement mèdic.

-El Madrid es posa en contacte amb Jorge Mendes per De Gea

El Reial Madrid ja ha donat el primer pas per al lloc que semblava tenir aseurado Kepa i han contactat amb Jorge Mendes, el representant del planter blanc-que els ha transmès que l'operació rondaria els 100 milions d'euros.

-Roque taula prop del Sevilla

Una transacció que ja va estar a punt de fer-se oficial fa diversos mercats quan el Swansea va aconseguir el seu passi, però ara està esperant una trucada que faci realitat aquest fitxatge, Sevilla i Swansea estan parlant sobre les condicions.

-Camarasa interessa al Brighton.

el jugador té un bon cartell a la Premier i podria sortir, però l'equip verd- vol recuperar la inversió que va realitzar pel jugador que militava a l'Alabès la passada et mporada. El Llevant té un 20% del preu d'una futura compra, de manera que sortiria beneficiat en l'operació.